BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Forum pentru Identificarea de Parteneri

19 Mai 2011

Secretariatul Tehnic Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara va organiza în luna mai a.c. două evenimente de tipul „Forum pentru Identificarea de Parteneri” în România la Drobeta Turnu Severin şi în Republica Serbia la Vârşeţ.

România: Motel Continental Porţile de Fier – 26 mai 2011, adresă: Calea Timişoarei, nr. 16 (E70), Dr. Tr. Severin, jud. Mehedinţi

Republica Serbia: Hotel Srbija 31 mai 2011, adresă: Svetosavski trg 12, Vârşet, Banatul de Sud

Aceste evenimente se adresează potenţialilor aplicanţi din cadrul celui de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte aferent Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia. În cadrul Forumului pentru identificarea de Parteneri, aplicanţii din regiunea eligibilă a programului vor avea posibilitatea să cunoască potenţiali parteneri şi să împărtăşească idei de proiecte.

Pentru a putea participa la unul dintre cele do evenimente de tipul „Forum pentru Identificarea de Parteneri” este necesară completarea Formularului de înscriere şi transmiterea acestuia către BRCT Timişoara până în data de 20 mai 2011 (pentru evenimentul din 26 mai 2011 de la Drobeta Turnu Severin), la numărul de fax: 0356/426361, sau la adresa de e-mail ipacbc@brct-timisoara.ro , persoană de contact Cristina Imbri, consultant STC.

IMPORTANT: BRCT Timişoara va asigura transportul participanţilor la eveniment. Plecarea autocarelor se va face din Timişoara pentru participanţii din judeţul Timiş şi din Reşiţa pentru participanţii din judeţul Caraş Severin. Locul şi ora la care vor pleca autocarele vă vor fi comunicate ulterior.

Vă rugăm frumos să precizaţi în Formularul de înscriere dacă aveţi nevoie de asigurarea transportului şi din ce locaţie (Reşiţa sau Timişoara).


Inapoi


Curs valutar 25.04.2024

EURO 4.9763 0.00% stationare
USD 4.6386 -0.39% scadere
Gr. aur 346.8933 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro



© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.