BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Home | Despre noi

Despre noi


Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara (BRCT Timişoara) a fost înfiinţat prin asocierea Agenţiei de Dezvoltare Regională Vest cu Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest la data de 01 septembrie 2005, fiind un organism neguvernamental, nonprofit, cu personalitate juridică, care funcţionează în domeniul dezvoltării regionale şi al cooperării transfrontaliere.

Misiunea BRCT Timişoara este de a stimula şi sprijini iniţiativele şi acţiunile comunităţilor de frontieră, de a furniza servicii profesioniste potenţialilor aplicanţi, de a gestiona eficient programele şi proiectele realizate din fonduri europene şi de a susţine eforturile regiunii în promovarea unei dezvoltări durabile economico-sociale.

Valorile organizaţionale ale BRCT Timişoara sunt:
  • Respect;
  • Integritate profesională şi morală;
  • Responsabilitate faţă de activitatea profesională;
  • Competenţă profesională;
  • Munca în echipă şi colaborare interdepartamentală;
  • Orientarea spre rezultate calitative şi de succes;
  • Valorificarea contribuţiilor angajaţilor şi stimularea acestora;
  • Inovaţie şi pro-activitate.

Pe parcursul existenţei sale, BRCT Timişoara s-a implicat în mod activ în derularea Programului de Vecinătate România-Serbia 2004-2006 şi a dezvoltat instituţia pentru a răspunde nevoilor de implementare a Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia. Cele două programe au fost create pentru a facilita şi consolida relaţiile sociale, economice şi culturale ale comunităţilor locale din zona de graniţă româno-sârbă, un teritoriu care depăşeşte 39.000 km², cu o populaţie de aproximativ 2,3 milioane de locuitori.

În prezent, Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara implementează în calitate de organism intermediar Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia, axat pe creşterea competitivităţii generale a economiei în zona de frontieră şi pe îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru comunităţile din zona de frontieră româno-sârbă.Introduceti in campul de mai jos adresa dv. de email si veti primi periodic noutatile noastre!

Text HTML
Trimite


Curs valutar 21.05.2018

EURO 4.6228 -0.16% scadere
USD 3.9370 0.16% crestere
Gr. aur 162.6582 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Termen limita
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania. Pentru eventualele sesizari contactati cfcu.phare@mfinante.ro.