BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Home | Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia | Autoritati de implementare

Autoritati de implementare


În contextul programului, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice este Autoritate de Management (AM), iar BRCT Timişoara îndeplineşte funcţiile de Secretariat Tehnic Comun (STC) şi Unitate de Control de Prim Nivel (UCPN) pentru beneficiarii români.

Biroul Sârb de Integrare Europeană (Serbian European Integration Office – SEIO) - este Autoritate Naţională (AN) a Programului, iar la Vârşeţ în Banatul de Sud se află Antena Secretariatului Tehnic Comun, al cărei rol principal este acordarea de sprijin pentru potenţialii beneficiari / parteneri la proiect în calitate de punct local de contact şi diseminarea informaţiilor la nivel regional, sprijinind dezvoltarea proiectelor în Serbia.

Secretariatul Tehnic Comun răspunde de implementarea curentă a programului în concordanţă cu prevederile acordului de implementare încheiat între Autoritatea de Management şi Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara şi potrivit legislaţiei naţionale şi comunitare. Totodată, pentru a asigura abordarea comună a gestionării Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia, Secretariatul Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara coordonează activitatea Antenei Secretariatului Tehnic Comun de la Vârşeţ.

Unitatea de Control de Prim Nivel realizează controlul de prim nivel, din punct de vedere tehnic, economic şi financiar al proiectelor contractate cu beneficiarii români în cadrul Programului. Departamentul UCPN analizează şi verifică realitatea, regularitatea şi legalitatea tuturor cheltuielilor efectuate şi îndeplineşte atribuţiile delegate de către Autoritatea de Management a Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia.


Introduceti in campul de mai jos adresa dv. de email si veti primi periodic noutatile noastre!

Text HTML
Trimite


Curs valutar 21.05.2018

EURO 4.6228 -0.16% scadere
USD 3.9370 0.16% crestere
Gr. aur 162.6582 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Termen limita
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania. Pentru eventualele sesizari contactati cfcu.phare@mfinante.ro.