BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Atelier de lucru pentru clarificări la Timişoara (10 iulie 2009)

9 Iulie 2009

ATELIER DE LUCRU PENTRU CLARIFICĂRI

privind primul apel pentru propuneri de proiecte în cadrul

Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia

 

Secretariatul Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara continuă şirul evenimentelor organizate în vederea asigurării  informării adecvate a potenţialilor aplicanţi din zona eligibilă cu privire la modul de accesare a fondurilor alocate în cadrul primului apel pentru propuneri de proiecte din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, în valoare de 10.419.132€.

Astfel, Secretariatul Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara organizează vineri, 10 iulie 2009, evenimentul „Atelier de lucru pentru clarificări” în judeţul Timiş, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Timiş, cu începere de la ora 10.00. Evenimentul se adresează potenţialilor aplicanţi ai programului: reprezentanţii autorităţilor publice locale, organizaţiilor non-guvernamentale, asociaţiilor non-profit, universităţilor, institutelor de cercetare, etc., care doresc clarificarea aspectelor legate de derularea achiziţiilor secundare prin procedura PRAG, modalitatea de completare a formularelor de buget al proiectului, precum şi prezentarea grilelor de evaluare a proiectelor depuse: verificarea admisibilităţii, evaluarea tehnică şi financiară, verificarea eligibilităţii.

Pentru a veni în sprijinul potenţialilor aplicanţi, Secretariatul Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara organizează „Ateliere de lucru pentru clarificări” privind primul apel de propuneri de proiecte în toate cele trei judeţe eligibile ale programului, respectiv în judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi, pe parcursul lunii iulie 2009.

Informaţii suplimentare se pot obţine contactând serviciul Help Desk de la sediul BRCT Timişoara, str. Proclamaţia de la Timişoara nr. 5, jud. Timiş; Tel 0356-426360; Fax 0356-426361; e-mail: ipacbc@brct-timisoara.ro

 


Inapoi


Curs valutar 27.03.2024

EURO 4.9710 -0% stationare
USD 4.5892 0.23% crestere
Gr. aur 323.4240 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro



© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.