BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Forumul pentru identificarea de parteneri - 9 iunie 2009

28 Mai 2009

Secretariatul Tehnic Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara, organizează în data de 9 iunie 2009, începând cu ora 11:00, la Hotelul Ferdinand din Băile Herculane „Forumul pentru identificarea de parteneri”. Acest eveniment se adresează potenţialilor aplicanţi din cadrul primului apel pentru propuneri de proiecte aferent Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia.

 

Evenimentul se va desfăşura în Sala de Conferinţă a hotelului „Ferdinand”, Piaţa Hercules, nr. 1, Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin.

 

Aplicanţii din zona eligibilă a programului vor avea posibilitatea să cunoască potenţiali parteneri, să împărtăşească idei de proiecte şi să afle informaţii privind primul apel pentru propuneri de proiecte în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Serbia. 

 

Evenimentul care va începe la ora 11:00, va cuprinde o prezentare generală a primului apel pentru propuneri de proiecte iar a doua parte va fi dedicată întâlnirilor bilaterale între participanţi.

 

Pentru a participa la Forumul pentru identificarea de parteneri este necesară completarea Fişei de înscriere şi transmiterea acesteia către BRCT Timişoara până în data de 2 iunie 2009, la numărul de fax: 0356/ 426361, sau pe adresa de e-mail cristina.imbri@brct-timisoara.ro, persoană de contact Cristina Imbri.

 

 

IMPORTANT

 

BRCT Timişoara va asigura transportul participanţilor la eveniment. Plecarea autocarelor se va face din Timişoara pentru participanţii din judeţul Timiş, din Reşiţa pentru participanţii din judeţul Caraş Severin şi din Drobeta Turnu Severin pentru participanţii din judeţul Mehedinţi. Locul şi ora la care vor pleca autocarele vă vor fi comunicate ulterior. Deoarece numărul participanţilor este limitat la 30 persoane /judeţ, selectarea acestora va fi făcută în funcţie de ordinea în care se vor primi Fişele de înscriere completate.


Inapoi


Curs valutar 27.05.2022

EURO 4.9429 0.01% crestere
USD 4.6098 -0.21% scadere
Gr. aur 275.5597 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.