BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Șase noi proiecte finanțate în cadrul Programului Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia

31 Martie 2021

Șase noi contracte de finanțare au fost semnate la nivelul Autorității de Management, utilizând economiile identificate în cadrul Programului Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia. Semnarea acestor contracte deschide calea implementării unui nou proiect în domeniul infrastructurii sociale, a trei proiecte în domeniul protecției mediului, managementul deșeurilor și pregătirii pentru situații de urgență, dar și a două noi proiecte în domeniul promovării turismului și a valorilor culturale în aria eligibilă a programului.

Valoarea totală a celor șase proiecte este de aproximativ 3 milioane de euro, din care 2,5 milioane de euro reprezintă fonduri europene nerambursabile, sursa Interreg-IPA (IPA II). Până în prezent, în cadrul Programului Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, au fost contractate în total 66 de proiecte, cu o valoare totală de 73,96 milioane de euro, reprezentând 98,28% din bugetul programului.

În perioada următoare, la nivelul Autorității de Management a Programului din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației sunt în proces de contractare încă două proiecte, în valoare totală de aproximativ 1 milion de euro. Pe măsură ce vor fi identificate economii suplimentare la nivelul Programului Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia se va continua procesul de contractare pentru următoarele proiecte aflate în lista de rezervă.


Inapoi


Curs valutar 02.06.2023

EURO 4.9633 -0.13% scadere
USD 4.6099 -0.99% scadere
Gr. aur 293.6078 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.