BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Săptămâna atelierelor tematice româno-sârbe

19 Octombrie 2020

Secretariatul Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara împreună cu Autoritatea de Management a Programului Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia au demarat organizarea unei serii de evenimente dedicate celor interesați în dezvoltarea unor viitoare proiecte transfrontaliere româno-sârbe, dar și pentru a crește gradul de informare cu privire la rezultatele pozitive obținute în cadrul proiectelor prin activități de capitalizare a rezultatelor.

Astăzi, la prima întâlnire on-line din cadrul „Săptămânii Atelierelor Tematice Româno-Sârbe” au participat 52 de reprezentanți ai unor instituții și ONG-uri din zona de graniță, interesate în dezvoltarea și pregătirea unor idei de proiecte pentru perioada 2021-2027. În cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele unor proiecte din domeniul turismului, dar și oportunitățile de finanțare pentru acest domeniu în următoarea perioadă, contribuind astfel la sprijinul potențialilor beneficiari în dezvoltarea unor proiecte și parteneriate sustenabile în regiune.

Având în vedere diversitatea proiectelor ce pot fi implementate în cadrul programelor de cooperare transfrontalieră dintre România și Serbia, Săptămâna Atelierelor Tematice continuă în următoarele 3 zile cu workshop-uri dedicate unor teme de interes general precum, cultură (20.10.2020), sănătate (21.10.2020), mediul și situațiile de urgență (22.10.2020). Toate evenimentele încep de la ora 11.00 în România, respectiv ora 10.00 în Serbia și se desfășoară în mediul on-line.

Află mai multe: Comunicat de presă

Inapoi


Curs valutar 17.08.2022

EURO 4.8849 0.04% crestere
USD 4.8018 -0.33% scadere
Gr. aur 273.7366 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.