BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Ziua Cooperării Europene 2019 la Zrenjanin

17 Septembrie 2019

În luna septembrie, în mod tradițional, sărbătorim Ziua Cooperării Europene. În fiecare an, programele Interreg din toată Europa organizează evenimente pentru a celebra cooperarea la frontierele interne și externe ale Uniunii Europene. Dacă în anii precedenți am avut onoarea să aducem acest eveniment festiv atât în România: Timișoara, Reșița, Dr.Tr. Severin, Oravița cât și în Serbia: Vârșeț, Veliko Gradiste și Kikinda, anul acesta comunitățile noastre se vor întâlni la Zrenjanin.

Vineri, 20 septembrie 2019 de la ora 17:30 ora locală, în Zrenjanin, Serbia, ne vom întâlni în Centrul Cultural Zrenjanin, str. Narodne omladine nr. 1 și împreună vom avea ocazia să descoperim filme documentare interesante din România și Serbia. De la ora 18.00, reprezentând România, va fi proiectat  documentarul Chuck Norris vs. Comunism (2015) , regizat de Ilinca Călugăreanu iar de la 20.00,documentarul Nana (2018) , în regia lui Miladin Colakovic. Ni se va alătura Irina Margareta Nistor (România), unul dintre personajele principale ale documentarului românesc, care va fi disponibilă în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri pentru a vorbi despre experiențele sale. Acesta este un eveniment cu intrare gratuită!
Începând cu ora 17:30, vom proiecta în holul Centrului Cultural Zrenjanin filme generate în cadrul proiectelor finanțate în cadrul Programului Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia.

Ziua Cooperării Europene este o inițiativă de comunicare care are loc în țările Uniunii Europene și în țările vecine, beneficiare ale programelor de cooperare teritorială, care are ca scop promovarea colaborării dintre comunitățile locale din zonele de frontieră într-un mod unic.

Ziua Cooperării Europene este organizată în cadrul Programului Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia de către Secretariatul Comun al Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara în parteneriat cu Autoritatea de Management (Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România) și Autoritatea Națională (Ministerul Integrării Europene din Serbia), cu sprijinul Centrului Cultural Zrenjanin și al Municipalității Zrenjanin.


Inapoi


Curs valutar 25.01.2022

EURO 4.9440 -0.02% scadere
USD 4.3816 0.46% crestere
Gr. aur 258.9166 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Termen limita
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.