BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

176 proiecte depuse în cadrul celui de-al doilea apel a Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia

25 Aprilie 2018

Lansat la finalul anului 2017, acest apel a oferit inițiatorilor de proiecte transfrontaliere româno-sârbe oportunitatea de a crea și dezvolta proiecte care să contribuie la promovarea ocupării forței de muncă, protecția mediului și managementul riscurilor, mobilitate şi accesibilitate sustenabile și atractivitate pentru turism sustenabil.

În urma celui de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte 176 de propuneri de proiecte transfrontaliere româno-sârbe au fost depuse de către instituții publice și organisme neguvernamentale din România și Serbia. Toate proiectele trebuie să aibă cel puțin un partener din cele două țări, cu sediul în județele: Timiș, Caraș-Severin și Mehedinți sau în districtele sârbești Banatul de Nord, Banatul Central, Banatul de Sud, Braničevski, Borski și Podunavski.

Proiectele depuse urmează să fie examinate şi evaluate de către o Comisie Comună de Evaluare (Joint Evaluation Committee), iar cele mai bune proiecte vor fi propuse spre finanțare, cu aprobarea Comitetului Comun de Monitorizare (Joint Monitoring Committee).

Dorim să mulțumim tuturor inițiatorilor de proiecte, instituții și ONG-uri, care s-au implicat în pregătirea și scrierea unor proiecte de calitate ridicată, precum și instituțiilor de presă pentru mediatizarea informațiilor cu privire la cooperarea transfrontalieră româno-sârbă, finanțată de Uniunea Europeană din fonduri IPA.

Sursă: Comunicat de presă.Inapoi


Curs valutar 31.03.2023

EURO 4.9491 0.01% crestere
USD 4.5463 -0.18% scadere
Gr. aur 289.4390 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.