BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Prelungirea termenului până la care se pot depune propuneri de proiecte în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia

26 Martie 2018

Comitetul Comun de Monitorizare a Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia a decis schimbarea termenului până la care se pot depune propuneri de proiecte în cadrul celui de-al doilea apel al Programului INTERREG IPA  de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, oferind inițiatorilor de proiecte o perioadă suplimentară de aproximativ 3 săptămâni pentru pregătirea și scrierea proiectelor.

Analizând argumentele exprimate la nivel regional transfrontalier, precum și dorința de a avea propuneri de proiecte performante, Comitetul Comun de Monitorizare a Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia a decis stabilirea datei de 24 aprilie 2018, ora 16.00, ora locală a României, ca nou termen limită pentru depunerea propunerilor de proiecte transfrontaliere româno-sârbe, în mod exclusiv prin accesarea portalului e-MS: http://ems-rors.mdrap.ro 

Decizia de a prelungi perioada de depunere a propunerilor de proiecte de la data de 30 martie 2018 la data de 24 aprilie 2018 este bazată pe solicitările primite din partea mai multor potențiali beneficiari din ambele țări, inițiatori de proiecte transfrontaliere româno-sârbe, care doresc crearea unor proiecte de bună calitate.

Sursă: Comunicat de presă.
 
Inapoi


Introduceti in campul de mai jos adresa dv. de email si veti primi periodic noutatile noastre!

Text HTML
Trimite


Curs valutar 20.04.2018

EURO 4.6606 0.06% crestere
USD 3.7886 0.61% crestere
Gr. aur 163.2421 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Termen limita
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania. Pentru eventualele sesizari contactati cfcu.phare@mfinante.ro.