BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Aprobarea Ghidului Aplicatului pentru cel de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte în cadrul Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia

17 Noiembrie 2017

În data de 16 noiembrie 2017 s-a desfășurat la Buziaș în județul Timiș, cea de a patra reuniune a Comitetului Comun de Monitorizare a Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia.

Cu această ocazie membrii Comitetului Comun de Monitorizare au aprobat Ghidul Aplicantului pentru cel de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte din cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, urmând ca în perioada următoare să fie lansat un nou apel pentru propuneri de proiecte transfrontaliere româno-sârbe. Fondurile europene nerambursabile alocate celui de-al doilea apel din cadrul Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia sunt în valoare de 20.276.320 euro.

Comitetul Comun de Monitorizare este un organism de conducere constituit din reprezentanți de la nivel regional și central, precum și din reprezentanți ai societății civile din cele două țări participante: România și Serbia, care asigură calitatea și eficiența implementării Programului. 
 
Mai multe detalii în comunicatul de presă emis de Autoritatea de Management.
Inapoi


Curs valutar 19.10.2018

EURO 4.6669 0.02% crestere
USD 4.0761 0.66% crestere
Gr. aur 160.9953 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Termen limita
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.