BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Kikinda: Ziua Cooperării Europene 2017

25 Septembrie 2017

În luna septembrie, cetățenii Uniunii Europene și ai țărilor vecine sărbătoresc Ziua Cooperării Europene, un eveniment ce își propune să informeze comunitățile locale despre activitățile de cooperare teritorială europeană desfășurate în regiunile de graniță. Evenimentele organizate cu această ocazie începute la Tallinn, în Estonia, în data de 01 septembrie, au continuat pe parcursul întregii luni, aducând bucuria cooperării în toate colțurile Europei.

Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia s-a alăturat zecilor de programe care organizează evenimente cu această ocazie și a organizat în centrul orașului Kikinda din Serbia un concert, alături de Călin Bârcean din România și Milan Lepedat din Serbia, la care au asistat peste 1.000 de persoane. Pe panoul cooperării transfrontaliere, români și sârbi au transmis mesaje cu privire la cooperarea transfrontalieră dintre cele două state, iar copii au primit baloane colorate și au desenat împreună.

Dorim să mulțumim tuturor oamenilor care au sărbătorit Ziua Cooperării Europene, precum și Primăriei Kikinda și partenerilor instituționali. Toate evenimentele organizate de Ziua Cooperării Europene se găsesc pe site-ul: www.ecday.euInapoi


Curs valutar 20.07.2018

EURO 4.6562 0.03% crestere
USD 3.9954 -0.43% scadere
Gr. aur 157.3290 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Termen limita
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.