BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Primele proiecte strategice din zona de graniță româno-sârbă

15 Martie 2016

Secretariatul Comun al Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara anunță încheierea depunerii propunerilor de proiecte transfrontaliere strategice din zona de graniță româno-sârbă.

În urma apelului pentru propuneri de proiecte deschis în perioada 15.09.2015 – 15.03.2016 au fost depuse un număr de 16 proiecte în termen.

Este pentru prima dată  în istoria cooperării transfrontaliere româno-sârbe când se alocă o importantă sumă de bani  pentru conceperea unor proiecte strategice, care să producă efecte de lungă durată în regiunea transfrontalieră, capabile să asigure creșterea și dezvoltarea economică pe o perioadă îndelungată.

Proiectele strategice se adresează tuturor celor patru axe finanțate în cadrul Programului, având o alocare financiară totală de 26,437,499 Euro, reprezentând 85% contribuția Uniunii Europene și 15% rata de cofinanțare națională. În cazul partenerilor din România, 13% din rata de cofinanțare națională este asigurată de Guvernul României, iar 2% din fondurile partenerilor români implicați în proiect.

 Sursă: Comunicat de presă


Inapoi


Curs valutar 27.05.2022

EURO 4.9429 0.01% crestere
USD 4.6098 -0.21% scadere
Gr. aur 275.5597 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.