BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Help-Desk: Cele mai frecvente întrebări adresate de potențialii beneficiari ai Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia

14 Ianuarie 2016

Secretariatul Comun al Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia a publicat pe site-ul oficial al Programului, www.romania-serbia.net , lista cu cele mai frecvente întrebări referitoare la primul apel pentru propuneri de proiecte, lansat în luna septembrie 2015.

Întrebările din partea  potențialilor beneficiari au fost recepționate de consultanții Secretariatului Comun pe parcursul evenimentelor de informare și promovare organizate la finalul anului 2015 sau prin intermediul serviciului de Help-Desk, care a fost funcțional în cadrul BRCT Timişoara până în data de 11.01.2016. Serviciul de Help-Desk a oferit informaţii privind modul de completare al formularului aplicativ şi al anexelor acestuia.

Lista cu cele mai frecvente întrebări (FAQ) este în continuare un document suport adresat celor care doresc să scrie un proiect, pe care să-l depună, în cadrul primului apel al Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia.

Termenul limită pentru depunerea proiectelor este 1 februarie 2016, ora 16.00 ora României, în timp ce termenul limită pentru depunerea proiectelor strategice este 15 martie 2016.

Proiectele vor fi depuse la sediul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara, str. Str. Proclamaţia de la Timişoara nr. 5, cod poștal 300054, Timişoara, România. Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon: +40356.426.360

Lista cu cele mai frecvente întrebări poate fi consultată aici.


Inapoi


Curs valutar 02.06.2023

EURO 4.9633 -0.13% scadere
USD 4.6099 -0.99% scadere
Gr. aur 293.6078 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.