BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Prelungirea termenului limită pentru depunerea proiectelor în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia

11 Decembrie 2015

Comitetul Comun de Monitorizare al Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia a aprobat modificările ghidurilor aplicantului pentru primul apel pentru propuneri de proiecte.

Toți cei interesați să depună un proiect în cadrul primului apel pentru propuneri de proiecte a Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, inclusiv cei care depun o propunere pentru proiectele strategice, li se recomandă să actualizeze proiectele ce urmează să le depună în funcție de corrigendumurile prezente.

Corrigendum-urile sunt documente care aduc o serie de clarificări necesare potenţialilor beneficiari cu privire la modul de completare a formularului aplicativ, bugetul proiectului şi condiţiile de eligibilitate a aplicanţilor, precum şi o prelungire a termenului limită pentru depunerea  propunerilor de proiecte.

Termen limită pentru depunerea proiectelor normale devine 1 februarie 2016, ora 16.00 ora României.

Termenul pentru proiectele strategice în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia rămâne 15 martie 2016.

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia aprobat de către Comisia Europeană în data de 6 august 2015 are un buget de aproximativ 50 mil. euro, din care  aproximativ 22 mil. euro vor fi dedicate proiectelor strategice. 

Potențialii beneficiari, precum și toți cei interesați de cooperarea transfrontalieră româno-sârbă în cadrul Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Serbia pot accesa ghidurile aplicantului precum şi corrigendumurile acestora accesând: www.romania-serbia.net

 Inapoi


Curs valutar 27.05.2022

EURO 4.9429 0.01% crestere
USD 4.6098 -0.21% scadere
Gr. aur 275.5597 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.