BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Împreună suntem puternici! – Ziua Cooperării Europene 2015

21 Septembrie 2015

Secretariatul Tehnic Comun al Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara organizează Ziua Cooperării Europene 2015, în data de 25 septembrie, la Veliko Gradiste, Republica Serbia, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 19.00 ora locală.

“La granițe, ne dezvoltăm împreună” este sloganul evenimentelor inițiate din 2012 și “Împreună suntem puternici” este motto-ul acestei ediții, prin care se subliniază importanţa eforturilor comune depuse de regiunile de frontieră pentru dezvoltarea armonioasă a acestor zone. În cadrul acestor evenimente, până acum, peste 12.000 de participanți au sărbătorit succesele cooperării transfrontaliere româno-sârbe.

În cadrul Zilei Cooperării Europene 2015 vor fi prezentate participanților 10 filme promoționale ale unor proiecte finanțate prin Program, un spectacol tradițional folcloric susținut de beneficiari ai Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia și un moment artistic oferit de trupa de teatru Državni posao, cu traducere simultană în limba română.


Inapoi


Curs valutar 27.05.2022

EURO 4.9429 0.01% crestere
USD 4.6098 -0.21% scadere
Gr. aur 275.5597 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.