BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Comitete comune de monitorizare a programelor de cooperare transfrontalieră româno-sârbe

17 August 2015

În perioada 13-14 august a.c. s-au desfășurat la Bor, Serbia, cea de-a noua reuniune a Comitetului Comun de Monitorizare al Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Republica Serbia (CCM 2007-2013) și prima reuniune a Comitetului Comun de Monitorizare al Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia (CCM 2014-2020), constituite din reprezentanți de la nivel regional și central, precum și din reprezentanți ai societății civile din cele două țări participante: România și Serbia.

În cadrul celor 2 reuniuni au fost aprobate documentele necesare demarării implementării programului, inclusiv Ghidurile aplicantului pentru primul apel pentru propuneri de proiecte (inclusiv pentru proiecte strategice).

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia a fost aprobat de către Comisia Europeană în data de 6 august 2015, iar primul apel de proiecte urmează a fi lansat în data de 15 septembrie 2015 şi va avea un buget de 50 mil. Euro din care 22 mil. vor fi dedicate proiectelor strategice. Termenul pentru depunerea proiectelor este 15 ianuarie 2016, iar pentru proiectele strategice este 15 martie 2016.

Ghidurile aplicantului pot fi consultate pe site-ul programului, iar în perioada imediat următoare vor fi organizate evenimente dedicate identificării potențialilor parteneri.

Programul continuă finanțarea cooperării transfrontaliere în zona de graniță româno-sârbă, prin intermediul Instrumentului de Asistență pentru Preaderare (IPA II), cu sprijinul Uniunii Europene și al guvernelor celor două state.
Inapoi


Curs valutar 27.05.2022

EURO 4.9429 0.01% crestere
USD 4.6098 -0.21% scadere
Gr. aur 275.5597 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.