BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Serbia aprobat de Comisia Europeană

7 August 2015

Comisia Europeană a aprobat în data de 6 august 2015 Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia, ce va fi implementat utilizând fonduri europene aferente perioadei de programare 2014-2020.

Buget total al noului program de cooperare transfrontalieră este de 88.124.999 de euro, din care 74.906.248 de euro reprezintă finanțare nerambursabilă din partea Uniunii Europene.

În perioada 2014-2020, vor fi finanțate proiecte în domeniile promovării ocupării forței de muncă și serviciilor pentru o creștere favorabilă incluziunii (18 milioane de euro), protecției mediului și managementului riscurilor (21 milioane de euro), mobilității şi accesibilității sustenabile (21 milioane de euro) şi atractivității pentru turism sustenabil (18 milioane de euro).

Aria eligibilă a Programului este constituită din județele Timiș, Caraș Severin și Mehedinți (din România) și districtele Severno Banatski, Srednje Banatski, Južno Banatski, Braničevski, Borski și Podunavski din Republica Serbia.

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Serbia continuă finanțarea cooperării transfrontaliere în zona de graniță româno-sârbă, prin intermediul Instrumentului de Asistență pentru Preaderare (IPA II), cu sprijinul Uniunii Europene și al guvernelor din România și Republica Serbia.

Potențialii beneficiari, precum și toți cei interesați de cooperarea transfrontalieră româno-sârbă în cadrul Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Serbia pot obține mai multe informații accesând www.romania-serbia.net

Sursă: Comunicat de presă MDRAP

Inapoi


Curs valutar 02.06.2023

EURO 4.9633 -0.13% scadere
USD 4.6099 -0.99% scadere
Gr. aur 293.6078 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.