BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

O nouă versiune revizuită a Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia a fost transmisă Comisiei Europene

3 Aprilie 2015

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România, în calitate de Autoritate de Management a Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia anunță că în data de 31 martie 2015, o nouă versiune a programului de cooperare transfrontalieră ce va fi implementat între România și Republica Serbia a fost trimis spre aprobarea Comisiei Europene.

Anul trecut, în luna septembrie 2014 autoritățile române și sârbe au transmis Comisiei Europene o primă versiune de program. În urma analizării documentului, Comisia Europeană a transmis către Autoritatea de Management un set de comentarii la care Autoritățile din România și Republica Serbia au lucrat împreună în vederea formulării unui răspuns și revizuirii programului propus. În decursul acestui proces, au fost consultate opiniile mai multor instituții relevante din regiunea de granița, precum autorități publice locale, reprezentanți ai mediului social, economic, cultural, etc.

Ca urmare a aprobării versiunii revizuite a documentului la nivelul celor 2 state partenere, în data de 31 martie 2015, Autoritatea de Management a retransmis Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia la Comisia Europeană spre aprobare.


Inapoi


Curs valutar 27.05.2022

EURO 4.9429 0.01% crestere
USD 4.6098 -0.21% scadere
Gr. aur 275.5597 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.