BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Home | Ziua Cooperarii Europene | Ziua Cooperării Europene 2016

Ziua Cooperării Europene 2016

În perioada 21 - 23 septembrie 2016, Secretariatul Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara, cu sprijinul Primăriei Drobeta Turnu Severin și al Consiliului Județean Mehedinți, a organizat „Ziua Cooperării Europene 2016” la Drobeta-Turnu Severin.

Programul celor trei zile a cuprins mai multe momente:

21 septembrie 2016, ora 11.00, Sala „Virgil Ogășanu” din cadrul Palatului Cultural „Theodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin: conferința de presă dedicată sărbătoririi a 5 ani de existență a Zilei Cooperării Europene, unde vor fi prezentate informații despre programele de cooperare transfrontalieră derulate în zona de graniță româno-sârbă.

22 septembrie 2016, ora 16.00, Sala „Ștefan Popa Popas” din cadrul Palatului Cultural „Theodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin: vernisajul expoziției fotografice în aer liber „La granițe, ne dezvoltăm împreună!” - rezultatele obținute de proiectele implementate în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia (2007-2013).

23 septembrie 2016, ora 19.30, Parcul Crihala din Drobeta Turnu Severin: concerte susținute de formația Vrelo din Serbia, al cărui stil împletește cântecul tradițional sârbesc cu genuri muzicale noi și formația Pragu´ de Sus, pentru fanii muzicii folk și rock. Alături de cele două trupe, pe scenă vor putea fi urmărite momente-surpriză oferite de Palatul Copiilor din Dr. Tr. Severin.

Ziua Cooperării Europene este organizată în fiecare an, începând din 2012, de Secretariatul Tehnic Comun din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara, în parteneriat cu Autoritatea de Management din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România și cu Autoritatea Națională din Serbia (Biroul de Integrare Europeană), pentru promovarea rezultatelor Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia și a noului Program INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Serbia.


Curs valutar 29.03.2023

EURO 4.9479 -0% stationare
USD 4.5594 -0.32% scadere
Gr. aur 288.2927 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.