BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020
Achiziții publice

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Home | Ziua Cooperarii Europene | Sarbătorește cu noi!

Sarbătorește cu noi!


BRCT Timişoara în calitate de Secretariat Tehnic Comun al Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia va organiza evenimentul de sărbătorire a Zilei Cooperării Europene în data de 20 septembrie 2013, pe scena din centrul oraşului Vârșeț, în Republica Serbia.

Pentru a promova Ziua Cooperării Europene și a face legătura între evenimentul organizat anul trecut la Timișoara și evenimentul organizat în acest an la Vârșeț, echipa BRCT Timişoara are onoarea și deosebita plăcere de a anunţa pre-evenimentul din data de 19 septembrie 2013 pe trenul cu ruta Timișoara – Vârșeț, cu plecarea din gara Timișoara Nord la ora 16.21, pre-eveniment organizat sub forma unui moment muzical surpriză. Transportul cu trenul până la Vârşeţ este asigurat de BRCT Timişoara în limita locurilor disponibile.
Programul „Zilei Cooperării Europene” din 20 septembrie de la Vârșeț va debuta în jurul orei 17.00 (ora Serbiei) pe scena din centrul oraşului Vârşeţ cu introducerea realizată de prezentator și concertul formației românești Pasărea Colibri. În jurul orei 18.15 va avea loc momentul de dans (flash mob) iar la final, începând cu ora 18.30 va concerta formația The Frajle din Republica Serbia. Evenimentul se va încheia la ora 20.00 ora Serbiei.

Ziua Cooperării Europene este o inițiativă de comunicare derulată în țările Uniunii Europene și țările vecine, beneficiare ale programelor de cooperare teritorială, care dorește să promoveze în mod inedit colaborarea dintre comunitățile locale din zonele de graniță. Mai multe detalii legate de evenimentul desfășurat la nivel european pot fi accesate prin http://www.ecday.eu
Curs valutar 29.03.2023

EURO 4.9479 -0% stationare
USD 4.5594 -0.32% scadere
Gr. aur 288.2927 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.