BRCT-Timisoara
BRCT-Timisoara
   

   

BRCT-Timisoara BRCT-Timisoara
Informatii generale
Noutăţi
Prezentare regiune
Organizare instituţională
Hotărâri AG şi Decizii CD
Programul Interreg-IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Republica Serbia
Programul de Vecinătate România-Serbia 2004-2006
Comunicare
Vizibilitate
Oportunităţi de angajare
Galerie foto
Contact
Legături utile
Ziua Cooperarii Europene
2014-2020

Stirile BRCT Timisoara in format XML
BRCT-Timisoara - RSS feader
Prima pagina | Stiri

Ziua Cooperării Europene 2018

14 Septembrie 2018

În mod tradițional sărbătorim cu bucurie Ziua Cooperării Europene, un eveniment organizat în luna septembrie de către programele Interreg pe tot cuprinsul Europei pentru a celebra cooperarea la granițele interne și externe ale Uniunii Europene.

În 2018, pentru a sărbători Ziua Cooperării Europene în cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia, propunem organizarea unor activități de revalorificare a parcurilor urbane și de conștientizare a populației din zona transfrontalieră româno-sârbă cu privire la importanța mediului înconjurător pentru generațiile următoare.

Joi,  20 septembrie 2018, de la ora 11.00, la Oravița, în jud. Caraș-Severin, români și sârbi se întâlnesc în parcul din Str. Zona Gării nr. 5 pentru a planta 34 de copaci, simbolizând succesul și trăinicia parteneriatelor româno-sârbe și a celor 34 de proiecte transfrontaliere din cadrul primului apel al Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia.

Cu ocazia Zilei Cooperării Europene dorim să-i invităm pe locuitorii Oraviței, dar și din zona transfrontalieră româno-sârbă, să fie alături de noi la un eveniment care evidențiază importanța spațiului verde pentru calitatea vieții noastre.

Copiii prezenți la eveniment vor avea ocazia să coloreze asfaltul parcului, fiind răsplătiți pentru efortul lor cu dulciuri și cadouri simbolice.

Inapoi


Curs valutar 25.01.2022

EURO 4.9440 -0.02% scadere
USD 4.3816 0.46% crestere
Gr. aur 258.9166 0.00% stationare


EUROPA - Portalul Uniunii Europene
Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia
Termen limita
ADR VEST
ADR Sud-Vest Oltenia
European Cooperation Day
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice
InforEuro© 2008 Continutul acestui site este proprietatea BRCT Timisoara. ® Powered by 3Waves.net Studio

Steagul Uniunii Europene Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Intreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor site-ului web. Pentru informații despre celelalte programe finanțate de Uniunea Europeană în România, cât și pentru informații detaliate privind Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați adresa web a Reprezentanței Comisiei Europene în România. Pentru eventuale sesizări vă rugăm să ne contactați.